Menu

Incasso
Overige diensten
Contact Inloggen Aanmelden

Laatste aanmaning

Wil je een laatste aanmaning aangetekend versturen om jouw klant aan te zetten tot betalen? Wij kunnen op ons speciale briefpapier een vriendelijke en nette aanmaning namens jou versturen. Volgens de belangrijke wettelijke eisen, met ons logo en onze gegevens om jouw klanten het belangrijke zetje tot betalen te geven.

Waarom je beter eDebit jouw aanmaning kunt laten versturen

Het opstellen van een laatste aanmaning kan veel tijd in beslag nemen, vooral als er meerdere aanmaningen verzonden moeten worden. Bij eDebit ben je verzekerd van het verzenden van een aanmaning volgens alle wettelijke eisen. Wij informeren de debiteur over de laatste aanmaning via verschillende kanalen en vragen deze direct te betalen.

Voorbeeldbrief aanmaning

Heb je een voorbeeldbrief aanmaning nodig? Gebruik ons gratis sjabloon

Kosten versturen laatste aanmaning

Een laatste aanmaning naar jouw klant sturen vanuit ons incassobureau? De kosten kun je hieronder vinden:

  • Enkele aanmaning: € 5,00
  • 10 of meer aanmaningen: € 3,00

Als je het e-mailadres van een debiteur heeft sturen wij kosteloos per aangetekende e-mail tevens een laatste aanmaning. Deze aangetekende e-mail is rechtsgeldig en zeer efficiënt. Wil je alle aanmaningen ook per aangetekende brief verzenden? Neem contact met ons op over de kosten.

Laatste aanmaning voor incasso

De laatste aanmaning voor incasso is zeer voordelig en effectief. Wij hanteren geen minimum aantal, bij ons kun je al vanaf één aanmaning gebruik maken van onze diensten. Op die manier kun je laten zien dat je uiteindelijk bereid bent een incassobureau in te schakelen. Dit zorgt voor een dringend verzoek om de factuur alsnog te voldoen zonder bijkomende kosten.
Veel klanten realiseren door deze laatste aanmaning dat het tijd is om de factuur te betalen en hiermee de incassokosten voorkomen.
Je behoudt de goede klantrelatie en je factuur is betaald. Het uit handen geven van jouw aanmaningen aan eDebit heeft naast tijdbesparing nog vele andere voordelen.

Blijft de betaling alsnog uit?

Meld je bij ons aan voor onze No Cure No Pay incasso en incasseer de openstaande factuur alsnog via ons incassotraject. Dit kost jou uiteraard niks, alle wettelijke incassokosten en wettelijke rente brengen wij bij de klant in rekening.

© 2023 eDebit - Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy beleid