Menu

Incasso
Overige diensten
Contact Inloggen Aanmelden

Incasso indienen in 3 stappen

Je kunt binnen een paar minuten je incasso indienen bij eDebit. Dankzij 3 duidelijke stappen kun jij meteen aan de slag:

1

Aanmelden

Druk op de knop 'aanmelden' en vul je bedrijfsgegevens in. De inloggegevens worden direct naar je verstuurd.

2

Upload je facturen

Je kunt nu eenvoudig achterstallige facturen en informatie over de incasso online aan ons leveren.

3

Incasseren

Na controle gaan wij direct aan de slag met het verhalen van openstaande facturen. Je kunt alle stappen in je dashboard volgen.

Hoe gaat eDebit te werk?

Bij eDebit verloopt een incasso vriendelijk en duidelijk. Wij communiceren transparant met de debiteur om precies aan te geven om welke factuur het gaat en welk bedrag. Hierdoor zal er geen twijfel bestaan dat jij de factuur graag voldaan wilt hebben. Dit gebeurt zonder dat jouw relatie met de klant op het spel komt te staan. Hierdoor zul je op korte termijn de volledige betaling ontvangen en ook nog tijd besparen.

Gemakkelijk incasseren

De berichten die jouw debiteur van ons ontvangt geven heldere informatie over de openstaande factuur. Welk bedrag er op dit moment open staat, om welke factuur het precies gaat en wanneer de betaling uiterlijk binnen dient te zijn. In elk contact wordt uitgelegd wat de volgende stappen en consequenties zijn indien de betaling uitblijft.
De brieven die wij hiervoor versturen beschikken over een QR-code om betaling gemakkelijk te maken. Je volgt de voortgang en de status van het incassotraject op de voet in jouw persoonlijke omgeving. Hierin vind je alle lopende dossiers, informatie over deze dossiers en voeg je gemakkelijk nieuwe informatie toe.
Onze transparante werkwijze zorgt ervoor dat alle stappen van het traject inzichtelijk zijn. Voor debiteuren hebben wij een veilige en overzichtelijke online omgeving om informatie te vinden over hun dossier, een betalingsregeling te treffen en natuurlijk gemakkelijk te betalen.

Maak nu gratis een account aan, upload je factuur en we gaan direct voor je aan de slag!

Claim indienen

Veelgestelde vragen

Is er een minimaal bedrag voor het indienen van een incasso?

De hoogte van je openstaande factuur maakt voor ons geen verschil. Ons online incasso systeem kun je kosteloos gebruiken. Wij werken altijd op basis van 100% No Cure, No Pay. Zo maak je nooit onnodige kosten.

Hoe werkt No Cure No Pay incasso?

Bij eDebit zijn wij trots op het feit dat wij onze incasso diensten gratis aan ondernemers en particuleren kunnen bieden. Ons unieke incasso systeem is geheel kosteloos en zeer gebruiksvriendelijk. Probeer het zelf uit en meld je aan!

Kan een particulier ook een incasso opdracht indienen?

Ja dat kan, maar niet in alle gevallen. Alimentatie en familiezaken behandelen wij niet. Huurzaken en geldleningen behandelen wij wel. Bij genoemde zaken dient wel een getekende overeenkomst aanwezig te zijn. Wil je meer informatue neem dan gerust contact met ons op

Wat gebeurt er als er in het traject niet geïncasseerd wordt?

Wij bieden onze incasso diensten altijd met op basis van No Cure, No Pay. Lukt het niet om de factuur na het traject te incasseren? Dan sluiten we het dossier af en zijn er geen kosten. Je kunt hierna bij ons een gerechtelijke procedure starten om alsnog je factuur betaald te krijgen.

┬ę 2023 eDebit - Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy beleid