Menu

Incasso
Overige diensten
Contact Inloggen Aanmelden

Kredietcheck

Kredietcheck uitvoeren? Het is de beste manier om de financiële situatie van jouw klant te achterhalen. Is er sprake van financiële problemen of moet er rekening gehouden worden met belangrijke ontwikkelingen? Wij maken het voor jou inzichtelijk.

Kredietwaardigheid van een bedrijf controleren

Door het controleren van de kredietwaardigheid weet je vooraf met wie je zaken doet en wat je financieel van jouw klant kunt verwachten. Denk je na over een gerechtelijke procedure? Ook dan doe je er je voordeel mee om de kredietwaardigheid, het betaalgedrag en de jaarcijfers van jouw klant te controleren.

Waarom een online kredietcheck uitvoeren?

Het uitvoeren van een kredietcheck is de beste manier om de financiële positie van jouw klant te leren kennen. Hoe is het betaalgedrag van dit bedrijf, zien de jaarcijfers er gunstig uit of moet je rekening houden met andere belangrijke ontwikkelingen? Wij zetten het voor je op een rij. Met al deze informatie maak je zelf de afweging of het incassotraject effect zal hebben.
Je krijgt inzicht in gegevens over een eventueel faillissement, onder curatele stelling en uit het bewindsregister. Daarnaast ontvang je een overzicht van de volgende gegevens;

  • Algemene bedrijfsgegevens
  • Concernrelatie
  • Vastgoedgegevens
  • Betalingsgedrag
  • Kredietadvies

Kosten uitgebreide Kredietcheck?

Voor een bedrag van slechts € 60,- kun je een uitgebreid onderzoek instellen waarin je alles te weten komt van een onderneming of persoon.

Kredietcheck uitvoeren?

Wil je een kredietcheck of vermogenscheck uitvoeren, maar heb je nog vragen over onze werkwijze of de kosten? Wij helpen je daar graag mee.

© 2023 eDebit - Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy beleid